søndag den 8. april 2012

Påskesøndag, hvalpene er nu en uge gamle


Mød Luccas hvalpe

Førstefødte: Den største hvalp i kuldet, har en hvid snip på hagen, er en hun. Er meget markant, og kan altid kan findes ved en dievorte i færd med at die. Er gået fra at veje 438g (dagen efter fødslen tirsdag) til at veje 727g (lørdagmorgen)

 Andenfødte: En stor hun (kaldet Bailey), er den eneste gule i kuldet, falder altid i søvn mens hun dier og har det allerbedst  med at ligge på tværs over alle de andre hvalpe. Er gået fra at veje 436g (dagen efter fødslen tirsdag) til at veje 662g (lørdagmorgen)

 Tredjefødte: Dejlig lille hun, har ikke noget problem med at hyle, hvis der er noget der ikke passer hende (sagt med kærlighed) og er fulstændig kulsort. Er gået fra at veje 370g (dagen efter fødslen tirsdag) til at veje 622g (lørdag)  

 Fjerdefødte: Den eneste han i kuldet (kaldet Ringo lige pt.), har en hvid snip på hagen der efterhånden er ved at forsvinde, falder altid i søvn når man tager ham op og lægger ham på ryggen i hånden. Er afsat til vores dejlige hundetræner og hendes forældre. Er gået fra at veje 370g (dagen efter fødslen tirsdag) til at veje 690g (lørdag)  

Sidstefødte: Den mindste i kuldet fysisk, men ikke mentalt. Dejlig lille hun hvalp der altid ender med, at have forvildet sig over i et hjørne, men det er ikke et problem da den ikke holder tilbage med at give lyd fra sig og gøre os opmærksomme på at det ikke lige passer den. Er gået fra at veje 347g (dagen efter fødslen tirsdag) til at veje 580g lørdag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar