søndag den 13. maj 2012

6uger gamle!


Så er hvalpene 6 uger gamle, og næsten alle solgt! Det vil så sige 3 hvalpe ud af 5, der alle har fået fantastiske hjem! Så nu er det kun vores dejlige og charmerende lille Sille- og vores smukke og tillidsfulde Molly der er tilbage. 

Hvalpene tumler, bider, løber og leger hele tiden! -når de altså ikke sover. Og vores renlighedstræning går rigtig godt, faktisk så godt, at vi ikke har haft nogen uheld indenfor de sidste 48timer (wuhuuuu). Socialiseringen er heler ikke noget problem, børnene har løbet rundt udenfor med solbriller på for at se, hvordan hvalpene reagerede og for at vende dem til det, og der er heldigvis ikke noget problem dér, pånær at hvalpene hiver solbrillerne af os og prøver at løbe væk med dem :-) 

 Fleur, der sover
 Lucca og Sille

 Bailey aka "Den gule rullepølse", som nu hedder Aika
 Molly 
 Lucca, som er blevet godt fed og godt træt efter denne omgang hvalpe

 Molly til venstre og Sille til højre, begge til salg og begge utrolig dejlige og rolige hunde
 Ringo faldt i søvn siddende 
 Et lidt ældre billede af Sille, fra da hun stadig havde blå øjne
 Aika&Sille

Der spises

Hvalpene er nu også begyndt at lave tovtrækning (ofte med vores sokker) og Lucca holder sig ikke tilbage, og deltager gerne 
 Smukke Molly
 Smuuuukke Molly igen
 Og igen
 Når Sille kommer hen og vil kæles kaster hun sig oftest direkte ned på ryggen så vi kan klø hende på maven, hvilket er hendes yndlingsbeskæftigelse... Det er da lidt sødt ikke? Sille! Aika's kommende ejere kom med en vinge og en hjortefod, da de for et par dage siden var på besøg, hvilket har været en stor succes!

Ha' en fortsat god weekend. Vi håber, at i har nydt billederne!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar