lørdag den 19. maj 2012

Kristi Himmelfartsferien

Igår vejede vi Ringo for sjov.... 6.6 kg! Han er altså blevet lidt af en kleppert! Molly fulgte efter med 5.4 kg. Hvalpenes far vejer 27 kg og Lucca vejer i normal tilstand (!) 21,4 kg - så der er jo et loft for hvord ender. Der er krudt i hvalpene nu - de bruger HELE haven på ALLE tidspunkter af døgnet - og kl. 04.00 kan det altså godt være lidt træls at skulle på hvalpejagt i det fjerneste hjørne af haven.
Vi har gjort rigtig meget for at socialisere hvalpene - vi har præsenteret dem for alle mulige slags mennesker - fra helt små babyer på kun 3 måneder til bedstemøder, larmende drenge - og ikke mindst piger. Vi mangler vist kun at præsentere dem for en mand med fuldskæg - sådan en har vi ikke i vores familie og vennekreds....

Josefine syntes det var vigtigt at vænne hvalpene til at møde et tørklædeklædt græskar med solbriller!
Fleur syntes måske at det var lidt mærkværdigt, men tog det i fin stil...

Molly som sejrsherre efter dagens fodboldkamp!

Vi forsøger at vænne Lucca fra at die så meget - men både hun og hvalpene nyder det fortsat - også selvom pladsen er lidt trang!

søndag den 13. maj 2012

6uger gamle!


Så er hvalpene 6 uger gamle, og næsten alle solgt! Det vil så sige 3 hvalpe ud af 5, der alle har fået fantastiske hjem! Så nu er det kun vores dejlige og charmerende lille Sille- og vores smukke og tillidsfulde Molly der er tilbage. 

Hvalpene tumler, bider, løber og leger hele tiden! -når de altså ikke sover. Og vores renlighedstræning går rigtig godt, faktisk så godt, at vi ikke har haft nogen uheld indenfor de sidste 48timer (wuhuuuu). Socialiseringen er heler ikke noget problem, børnene har løbet rundt udenfor med solbriller på for at se, hvordan hvalpene reagerede og for at vende dem til det, og der er heldigvis ikke noget problem dér, pånær at hvalpene hiver solbrillerne af os og prøver at løbe væk med dem :-) 

 Fleur, der sover
 Lucca og Sille

 Bailey aka "Den gule rullepølse", som nu hedder Aika
 Molly 
 Lucca, som er blevet godt fed og godt træt efter denne omgang hvalpe

 Molly til venstre og Sille til højre, begge til salg og begge utrolig dejlige og rolige hunde
 Ringo faldt i søvn siddende 
 Et lidt ældre billede af Sille, fra da hun stadig havde blå øjne
 Aika&Sille

Der spises

Hvalpene er nu også begyndt at lave tovtrækning (ofte med vores sokker) og Lucca holder sig ikke tilbage, og deltager gerne 




 Smukke Molly
 Smuuuukke Molly igen
 Og igen
 Når Sille kommer hen og vil kæles kaster hun sig oftest direkte ned på ryggen så vi kan klø hende på maven, hvilket er hendes yndlingsbeskæftigelse... Det er da lidt sødt ikke?



 Sille!



 Aika's kommende ejere kom med en vinge og en hjortefod, da de for et par dage siden var på besøg, hvilket har været en stor succes!

Ha' en fortsat god weekend. Vi håber, at i har nydt billederne!


søndag den 6. maj 2012

Bededagsferien - 3-5. maj 2012

Bededagsferie - 3-5. maj 2012

Hvalpene vokser og udvikler sig med lynets hast. Molly og Ringo ligger fortsat i front mht vægten med en vægt på 3.5 kg, men alle hvalpene en fin vægtkurve og er godt i stand. Det er utroligt at de for godt 5 uger siden vejede under et pund!

Hvalpene eeelsker ligge i Luccas kurv - Her er det Bailey.


Lucca bruger en del energi på at få hvalpene til at forstå hvem der er øverst i hierakiet - men oftest går det over i leg. Hun er virkelig begyndt at nyde samværet med hvalpene - det er ikke længere kun hårdt arbejde.... Her leger hun med Bailey.

Fleur tager sig en skraber oveni legetøjskurven.

Sille
Mere Sille
Josefine spiller fodbold med Molly


Nyindkøbt hvalpekurv - den blev hurtig for lille til de 5!




Men så er det jo godt at man kan låne Luccas!

 

Og så må Lucca jo nøjes med hvalpekurven....